Kevään yhteishaku ammatilliseen koulutukseen ja lukioihin on 21.2.–14.3.2017

Yhteishaussa voit hakea koulutuksiin yhdellä hakulomakkeella. Yhteishaut ovat vuosittain syys-lokakuussa sekä helmi-maaliskuussa. Näin haet yhteishaussa

Joka kevät järjestetään ammatillisen koulutuksen ja lukiokoulutuksen yhteishaku sekä korkeakoulujen yhteishaku. Korkeakoulujen kevään yhteishaussa osa koulutuksista on haussa jo tammikuussa. Tammikuussa haetaan esimerkiksi englanninkielisiin koulutuksiin sekä taidealoille.

Huomioithan:

  • Yhteishaussa hakevat peruskoulun ja lukion päättäneet. Jos olet jo suorittanut jonkin ammatillisen tutkinnon tai korkeakoulututkinnon, et voi hakea yhteishaussa. Voit hakea ammatilliseen aikuiskoulutukseen – vaihtoehtoja on monia. Lue lisää Jos sinulla on jo tutkinto-sivulta.
  • Yhteishaun tekoon saat apua etsivän työn ohjaaja Jaana Strömbergiltä. Kun tulet tekemään yhteishakua, otathan mukaan peruskoulun päättötodistuksen.

Mielenkiintoisia linkkejä:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>