Kunnan ja yhdistysten yhdyshenkilö

Petäjäveden kunnassa on useita elinvoimaisia järjestöjä sekä yhdistyksiä, jotka toiminnallaan lisäävät kuntamme hyvinvointia. Nyt Petäjävedelle on nimetty yhdyshenkilö, jonka tavoitteena on yhteistyön lisääminen yhdistysten välillä, yhdistyskentän voimien vahvistaminen sekä yhteistyön tiivistäminen yhdistysten ja kunnan välillä.  Järjestöjä ja yhdistyksiä pyydetään ilmoittamaan yhteystietonsa sähköpostilla kunnan yhdyshenkilölle 31.5.2019 mennessä.

Mari Karen

0400 954598

mari.karen@petajavesi.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>