PROJEKTIT

Aina ei oo valmiina mitä haluaa, mut sillon tehään ite!

Kun joku keksii idean, ja alkaa sitä eteenpäin viemään, niin varmasti lähtee joku muukin mukaan. Ainakin jos idea on joko todella typerä tai nerokas…
Vapaa-ajanohjaaja jeesaa rautaisella kokemuksella sinun ideoidesi toteuttamisessa, oli sitten kyseessä vaellusretki, bänditapahtuma, konserttiretki, tunnelin maalaus  tai ihan mikä vaan. Neuvoja, apua ja tukea siihen mitä kaikkea kannattaa ottaa huomioon, mistä rahoitus jne. Opit itse tekemällä, mutta yksin ei tarvitse tehdä.

“…oli sitten kyseessä vaellusretki, bänditapahtuma, konserttiretki, tunnelin maalaus  tai ihan mikä vaan.”

MENNEET

MAHIS- PROJEKTIT

Alikulkutunnelin maalaus, Litma
Alikulkutunnelin maalaus, Kyläseppä
Makasiinin maalaus, Petäjäveden asema

MUUT PROJEKTIT

Luokkamaalaukset

Tunnilla pitkästymistä on vaikeutettu erinäisin luokkamaalauksin. Taiteen tavoitteena  on ollut herättää ajatuksia, jos tunnilla käsiteltävä aihe ei ole siinä onnistunut. Kuvia tulossa.

PETTUROCK -bänditapahtuma

Monta vuotta sitä rokattiin, vieraita ja esiintyjiä tuli kautta Suomen ja ulkomailtakin asti. Pirun kovaa settiä oli. Kiitos nuorille, jotka tapahtuman järkkäs. UPRIGHT!

LANIT

Muutamaan otteeseen on lanit järkätty, ensimmäiset taisi olla vuonna 2006. Tämä muinainen kansanperinne jatkuu edelleen sukupolvelta toiselle. Numero vaan vaihtuu pelin perässä.

 

Jos sinulla on ideaa tai haluat osallistua muiden ideoimiin juttuihin,
infoittaudu:
Mari Karen,vapaa-ajanohjaaja
puh.txt.wapp. 0400 954 598.